Total (inclusiv TVA): 0 RON

Livrare comanda

Informatii despre procesarea, expedierea, durata si metodele de livrare a unei comenzi.

Din clipa in care finalizati o comanda pana la acel moment cand deschideti coletul si va bucurati de produsele cumparate dureaza intre 2 si 14 zile. Durata medie de expediere si livrare a unei comenzi este de 5 zile.
In cazul in care produsele se afla in stoc, clientul poate primi comanda la adresa mentionata, a doua zi de la efectuarea comenzii.

Plata pe magazinul vestimenta, momentan, se face doar prin ramburs. In momentul cand coletul ajunge la dumneavoastra, va trebui sa platiti agentului Dpd Curier valoarea comenzii primite plus taxele de livrare. In cazul in care livrarea se face prin Posta Romana, va trebui sa platiti de asemenea valoarea comenzii si taxele de livrare la ghiseul de unde veti ridica pachetul.

In situatii exceptionale, o expediere a unei comenzi poate dura mai mult de 14 zile. In acest caz veti fi sunat periodic pentru a va informa stadiul comenzii si cat va mai dura pana la expedierea acesteia.

vestimenta.ro livreaza comenzile prin urmatoarele modalitati :

1) DPD Curier
Durata de expediere a comenzii este de 1-2 zile.
Pretul standard este de 20 RON. Acesta poate varia insa in functie de valoarea si greutatea coletului. Dpd Curier livreaza in toate orasele mari si mijlocii si in imprejurimile acestora.